Friday, January 23, 2009

Youth09, Cool Event, Pop-up Cards, Booth and Myself



Peeps, million thanx for dropped by at my booth and amazed my handcrafted card.

This is how my booth look alike at YOUTH09. Red and Black as the theme still. Thanx to Dedek and Huda from Bijou.
My Clone Troopers. One of my beloved action figure besides, Star Wars Tie Bomber Spaceship.

7 comments:

Azlina Abdul said...

Eh! I just noticed that your booth ada kat atas and kat bawah ek? Masa mana gi pindah ke bawah? hehehe....and by the way, apasal letak all the Star Wars toys? takde kena mengena pun dgn the cards hehehehe.....(yg sebenarnya jeles,sebab diri sendiri takde toys tu tehehehe) :P

[ t ] is tEdDie said...

ha ah... dorang suh pindah bwh. Ekceli budak2 art sume kat bwh. Tu yg diorang suh pindah bwh. Villain tu my signature.. that's why i letak toys villain kat situ... jeles tu i dah agak dah... ramai dtg booth i amik gmbr star wars je.. huhuh

Azlina Abdul said...

Iye?? I say man! Too bad masa I gi your booth hari tu the toys tu takde..kalau tak, mesti I pun dah bergambar dgn toys tu hehehe! :D

[ t ] is tEdDie said...

Amboi...nak jugak ni.. copy n paste je dr sini gmbr tu heheh

Azlina Abdul said...

Copy and paste? hehe buat apa! I nak gambar I pegang toys tuuuuuu! hehehe! Baru best! LOL!

alang said...

Salam Abang Teddie

Camne nak apply utk booth Youth tu? Nak contact sapa? 2010 awal tahun gak ke?

alang said...

Salam abg Teddie

Camne nak apply booth Youth tu?
2010 bila ada lagi booth tu
nak contact sape?

Mahal tak sewa booth tu